Allt från enkla lösningar med fristående kortläsare för öppning av en dörr.

PORTTELEFONER – VÄLKOMNAR DINA BESÖKARE

Porttelefoner tar hand om dina besökare. Med porttelefoner släpper du enkelt in de du vill utan att göra avkall på kontroll och säkerhet. Här finns det bl.a. möjlighet att integrera porttelefonen med det allmänna telenätet. På så vis kan du öppna dörren direkt från din egen telefon, genom en enkel knapptryckning. Tre olika varianter finns; Bewatel för traditionell funktion upp till fyra svarsställen, Bewacom för anslutning till företagsväxel eller Telecode för kommunikation och låsöppning via telefonnätet.

PASSAGESYSTEM

Wasa Larm installerar allt från enkla lösningar med fristående kortläsare för öppning av en dörr, till stora kompletta flerdörrs-system.

Passagesystemet består av lätthanterliga kortläsare i olika utföranden. Kortläsarna är främst avsedda att styra elektriska lås, men kan även förbikoppla larm och styra garageportar och hissar. Den stora fördelen med kort jämfört med nycklar är att kort kan spärras och tidsstyras. Med en kortläsare har du alltid kontroll över vilka som har tillträde till de olika avdelningarna med hjälp av en behörighetsnivå, även om någon tappar sitt kort eller slutar sin anställning.

Det är idag vanligt att vi integrerar passersystemet med inbrottslarmet för att minska kostnaderna och få en mer överskådlig hantering av hela säkerhetsanläggningen.

De vanligaste systemen använder någon form av magnetkort för avläsning, t ex bankomatkort eller beröringsfria system som bygger på små kodade nycklar.